maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kuulumisia päivien varrelta

Viime postauksesta onkin vierähtänyt taas pieni tovi. 

Lauantaina olimme juhlistamassa ystäviemme/naapureiden 10 vuotis hääpäivää König:issä. Erään lähipiiriin kuuluvan henkilön oli määrä tulla vahtimaan neitiä ja ystävien tyttöä. Läheiseni tuntien olin joutunut laatimaan mahdollisen plan B:n, koska hänelle on taipumusta toisinaan tulla "parempaa" tekemistä. Kuten myös tällä kertaa, joten sisko saapui lapsenvahdiksi. 

Ystäväpariskunta toi tytön meille ja siinä hetki vielä annettiin viime hetken ohjeita siskolle. Lähtöä tehdessämme tytöt olivat jo niin leikkien touhussa, että hyvä kun vilkuttaa ja suukottaa ennättivät. Ja hyvä niin. Mukavampi oli lähteä, kun neidit eivät jalassa roikkuen jääneet huutamaan.

Ystävämme olivat saaneet kavereiltaan lahjaksi hotelliyön Radison Sas:issa, joten kävimme heidän huoneessaan nostamassa kuohuviinit, jonka jälkeen suuntasimme König:in loungeen. Yksityistiloissa iltamme jatkui niin ikään kuohuvan ja seurustelun merkeissä. Kun vieraista lähes kaikki olivat saapuneet paikalle, meille tarjottiin caesar-salaattia. Hetken päästä ilmestyi pöytään myös vähän mansikoita ja vaniljavaahtoa, namskis! 
Meidän osaltamme ilta loppui suhteellisen aikaisin, olimme kotona jo puolen yön paikkeilla. Joka tapauksessa ilta oli ollut mukava ja uusiin ihmisiin tuli tutustuttua. Tulipa muutaman kerran pyörähdettyä myös kuuluisassa Mummotunnelissa, kun seurueen tupakoivat henkilöt lähtivät "virkistymään". Täytyy myöntää, että se oli pienoinen kulttuurishokki! Alkuillasta kun ihmisiä oli vähemmän, tunnelma oli melko viihtyisä. Ilma oli lämmin ja hyvä musiikki soi taustalla. Hetken jopa unohti olevansa Suomessa. Mutta illan myötä, kun porukkaa alkoi olla enemmän.. Huh huh! Näki kyllä muutaman niin säälittävän yrityksen, että täytyy taas todeta olevansa kiitollinen (ja helpottunut) etten ole sinkku.


Sunnuntaina aamupäivästä lähdimme edellisillan pariskunnan kanssa viettämään leppoisaa iltapäivää kera tyttöjen uimastadionille. Viime kerrasta olikin vierähtänyt jo tovi, joten vierailu stadikalle toi mukavaa vaihtelua. Neidistä kuoriutui jälleen vettä pelkäämätön pikku peto. Huomattuaan, että käsikellukkeet pitävät hänet pinnalla, neiti ei muuta tehnytkään, kun kulki polvillaan kellukkuiden kelluttamana. Muutaman kerran kasvotkin menivät kunnolla veden alle niin, että meinasi äidin mielenterveys järkkyä, mutta neiti vaan nauraa räkätti. Iltapäivä hurahti kuin siivillä ja saipas siinä sivussa taas vähän sitä ihanaa väriä pintaan ;)

Viime viikonloppuna ystäväni Helmenharmaan meillä käydessä, hän suositteli kokeilemaan Tangle Teezeriä. Saadessani harjan käteen, epäilin sitä hieman, koska ensi vaikutelma siitä oli kuin koiran/hevosen harja. Mutta kokeiltuani sitä, vakuutuin niin suuresti, että kävinpäs sitten hankkimassa sekä itselleni, että neidille omat. Koska harjakset ovat joustavat, takut selviävät ilman hiuksen vahingoittumista. Sunnuntaiaamuna laitoinkin harjan oikein kunnolla koetukselle, koska olin edellisenä iltana tupeerannut hiuksia ja pitihän se takkupesä saada oikenemaan. Ja melko kivuttomasti se tukka selvisi. Olin yllättynyt ja vakuuttunut :)Nyt suuntaamme mökille muutamaksi päiväksi, miehen on kuulemma päästävä mustikkametsään. 

-H-

1 kommentti: