torstai 8. elokuuta 2013

Perusarkea

Niin se arki sitten käynnistyi. Maanantaina heti kun avasin työpaikan oven fiilikset kohosivat ylöspäin. Ei se onneksi ollutkaan niin paha kuin sunnuntai-iltana tuntui. Tiimini ihanat naiset muistuttivat työni hyvistä puolista ja lapsiakaan ei ollut kuin kourallinen, eli loman jälkeinen pehmeä lasku oli valmis.

Neitikin jopa jäi päiväkotiin kuin vettä vain. Ihan kuin ei olisi sieltä poissa ollutkaan. Mikä on tietenkin todella ihana asia, ettei tarvitse töissä sitä murehtia. Tiistaiaamuna neiti tosin ilmoitti, ettei halua päiväkotiin, mutta hyvillä mielillä sinne kuitenkin sitten taas jäätiin.

Tämän ja huomisen päivän olemmekin neidin kanssa kotona. Kolmen päiväkotipäivän jälkeen neiti sai heti jonkun flunssapöpön ja tässä sitä sitten ollaan. Kumma juttu, että kuusi viikkoa meni ilman pöpön pöpöä ja sitten heti arkeen paluun kunniaksi se pamahtaa. 

Tällä viikolla olen käynyt ahkerasti jumpissa, ainoastaan eilen pidin välipäivän, mutta muuten olen joka päivä jossakin ollut. Huomista bodypumpia vielä pohdiskelen. Tarkoitus olisi lähteä huomenna mökille. Ennen sairaslomaa olimme ajatelleet lähteä vasta töiden ja jumppani jälkeen, mutta T pääsee todennäköisesti hyvissä ajoin pois töistä, joten en tiedä onko "järkeä" jäädä odottelemaan sitä illan tuntia. Vaikka kovasti kyllä haluaisin mennä. Noo onneksi on huominen aamupäivä aikaa pohdiskella mitä teen :)

T ja siskon mies ovat suunnitelleet pitävänsä huomenna mökillä pieni muotoiset kahden hengen rapujuhlat. Voi olla, että itsekin niihin osallistun yhden ravun verran. En ymmärrä mikä niissä ravuissa oikein kiehtoo. Kamala homma ja nyhräys pienen ravun kimpussa. Paljon et siitä saa syödyksi ja jälkeen jää vain kammottava sotku. Nämä on taas niitä makuasioita :)

Näihin tunnelmiin.. Hyvää viikonloppua kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti