lauantai 17. elokuuta 2013

Viikonloppua

Käsittämätöntä, että taas on viikonloppu! Viime viikko kului niin hujahtaen, ettei voi ymmärtää. T on koko viikonlopun töissä, tänään neidin ollessa päiväunilla, huomasin oikeasti miettiväni mikähän päivä mahtaa olla. Ei tunnu ollenkaan viikonlopulta, kun T ei ole kotona. Hetkellisesti epäilin jo itse eläväni väärässä päivässä ja lintsaavani töistä :D

Töissä oleminen sujuu (taas) rutiinilla, eikä ahdista lainkaan. Eskariryhmässämme aloitti monta uutta lasta ja perhettä ja kaikki on sujunut aivan loistavasti. Ihania muksuja! Tiistaina, kun koulut alkoi, talossamme julistettiin lipun noston ja Maamme-laulun merkeissä työrauha sekä lapsille että aikuisille.

Kävin kokeilemassa keskiviikkona Satsissa Trigger point-nimistä tuntia. Aikaisemmin pumpissa ollessani huomasin oikeassa olkapäässäni olevan outoa kireyttä, hauiskäännöt ja dippaukset tuntui toispuoleisesti todella pahalta. Ohjaaja vinkkasi tuosta triggeristä ja pitihän sitä sitten käydä kokeilemassa. Ja hyvä että kävin! Trigger pointissa kehon trigger pisteitä hierotaan pallon ja eräänlaisen "nystyrätuubin" avulla. Jalat käytiin reisiä myöten läpi ja voi jessus että se otti kipeää! Hampaat irveessä ähisin ja puhisin lattialla muiden joukossa. Tunnin alussa tehtiin muutama liikkuvuustesti, joka toistettiin tunnin lopussa. Ja huomasin jo ensimmäisen kerran jälkeen muutoksen olkapäässäni. Ensi viikollekin on nyt sitten varattu paikka tunnille.

Olen jo muutaman vuoden toiminut jumppaohjaajana Mannerheimin lastensuojeluliitossa. Ensi viikolla olisi taas kausi käynnistymässä ja jumppakoordinaattori laittoi lapsilistat tänään sähköpostiin. Ja voi masennus! Toiseen ryhmään oli ilmoittautunut kuusi lasta ja toiseen vain kaksi!! Fiilikset meni täysin miinuksen puolelle ja koska olen melko spekuloiva ihminen, päättelin huonon osallistujaprosentin johtuvan tietenkin ohjaajan surkeudesta. T yritti lohdutella, että päiväkoti ja koulu on vasta alkanut, ihmiset ei ole vielä "herännyt". Mutta tiedä häntä.. Toivottavasti lapsia tulisi muutama lisää, niin ryhmät saataisiin toteutettua.

Ihanaa, kun neiti alkaa koko ajan olemaan seurallisempi ja puheliaampi. Olimme torstaina lähdössä lähellä olevaan puistoon elojuhliin. Lähteminen kesti ja kesti ja jossain vaiheessa sanoinkin neidille, että "ihan kohta äidillä palaa pinna". Neiti siinä hetken sitten tutkiskeli kasvojani ja kysyi "missä äidin pinna on"? Yritä siinä sitten pitää pokkaa. Iltapalalla kävimmekin keskustelun, että "äiti ei ole nainen, äiti on prinsessa". Näin siis meillä. 

Asiat oman äitini kanssa eivät ole menneet suuntaan tai toiseen. On päiviä, kun en mieti kyseistä asiaa ollenkaan ja päiviä, kun mikään muu ei päässä pyörikään. Sisko koittaa kovasti patistella siihen keskustelun suuntaan. Tylsää, että hän(kin) joutuu tästä asiasta ottamaan paineita. Voi kunpa kaikki olisi niin mustavalkoista. ARGH!!

Eilen käytiin vuokraamassa "21 tapaa pilata avioliitto". Yllätyin positiivisesti, se oli oikeasti hyvä elokuva. En muista koska olisin viimeksi nauranut ääneen elokuvasta johtuen. Pitkään aikaan emme ole suomalaisia leffoja katsoneet. Monia on pitänyt katsoa, mutta jostain kumman syystä ne on edelleen katsomatta. 

Ystävän häät lähestyvät kovaa vauhtia, vielä olisi pari viikkoa H-hetkeen. Morsian on kumman rauhallisen, mutta oma paniikki alkaa nostaa päätään. Puhetta pitäisi alkaa suunnittelemaan. Jännittää! Polttarikuvienkin kanssa kävi vähän heikosti. Laitoin tytöille viestiä, että lähettäisi kuvat, niin voisi teettää kuvat ja koota albumi. Noh, muutaman kuvan sainkin ja loput kuvat hävisivät erään tytön kännykän mentyä rikki. Ja hän kun oli juuri se, joka näpsi kuvia kaikkein eniten. Harmittaa aivan vietävästi!

Huomenna toivottavasti ei sada vettä ja päästäisiin Linnanmäelle. Tänään piti lähteä Hämeenlinnaan Keskiaikamarkkinoille, mutta tuon märän sääilmiön vuoksi emme sitten lähteneetkään. 


Mukavaa viikonlopun jatkoa!

-H-

2 kommenttia:

  1. Tuo leffa on ihana! Kävin leffassa katsomassa, pitäisi kyllä vuokratakin, oli niin hyvä.

    Tuo pitää varmasti paikkansa, että ihmiset eivät ole vielä heränneet varailemaan paikkoja. Tee on nimittäin höyrynnyt viimeiset 2kk että etsii jonkun jumppatyylisen harrastuksen lapsille, missä itse voi olla mukana. Mutta vieläkin se on varaamatta... onko sulla hyviä vinkkejä vaikka tuolta Mll.ltä, että mihin aikuinen voisi tulla mukaan (ja joka siis sopisi 2 ja 3- vuotiaille?)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa käydä kurkkimassa MLL:n sivuja, ja sieltä sitten oman alueyhdistyksen sivuille. On siellä varmasti jotain. Itse olen neidin kanss käynyt Gymillä viime kauden ja tällä viikolla aloitimme uudessa ryhmässä. Melko hintavaahan tuo lysti on, mutta olemme kumpikin tähän asti tykänneet :)

    VastaaPoista