lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ihana vapaapäivä

Voi miten ihana päivä tänään on ollutkaan. Aamumme käynnistyi pienten jalkojen tepsutellessa makuuhuoneeseemme "äitiä" kuiskutellen. Hämäryydestä johtuen ajattelin kellon olevan aivan liian vähän, mutta ilokseni totesinkin sen olevan 7:30 ja hämäryys johtui vesisateesta. Hetken sängyssä köllittyämme tajusin neidin nukkuneen KOKO yön ilman ainuttakaan heräämistä! IHANAA!! 

Rauhallisten aamutoimien jälkeen lähdimme hoitamaan eilen kertomaani kenkädilemmaa, joka sekin hoitui ilman ongelmia. Eli tässä tulisi ne kuvat:
Kick Off

Kick Off

Kick Off

H&M
Nuo viimeiset kengät tarttui mukaan eräästä vaateketjusta viettäessäni laatuaikaa siskoni kanssa kahden kesken, en vain voinut jättää niitä sinne. Selvästi kuulin niiden huutavan nimeäni! Olimme sopineet lähtevämme Itäkeskukseen Hulluille päiville katsastamaan tarjouksia neidin päiväunien ajaksi. Ja täytyy kyllä myöntää, että hieman olin pettynyt tarjontaan. En löytänyt sieltä mitään! Eikä mikään jäänyt edes mieleen kaivelemaan, että pitäiskö se sittenkin ostaa. Neidille olisin takin halunnut ostaa, mutta olivat pääseet loppumaan. Poistuimme keltaisten pallojen kaupasta ja päätimme kiertää muutaman muunkin liikkeen. Loppu shoppailun hoidinkin sitten täysin itseäni ajatellen, ja sainkin pidettyä siitä kiinni. Mikä on todella harvinaista, koska yleensä kaupoilla ollessani en löydä itselleni mitään ja tytölle vaikka kuinka paljon. Balleriinojen kanssa mukaan lähti myös uusi toppi.. Tulejokesä!!
H&M
Jännä juttu, miten sitä oma tyylikin on ajan kuluessa muuttunut. Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan laittavani kyseisen kuosista paitaa päälleni saatika sitten yllä olevia kangaskenkiä jalkaani. Mutta niin se mieli vain (onneksi) muuttuu. 
Kuplivaa viikonloppua!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti