perjantai 5. huhtikuuta 2013

Viikonloppua

Mukava viikko takana. Joka päivä on saanut nauttia ihanasta kevät auringosta ja kummasti alkaa nuo kinoksetkin katoamaan.

Keskiviikko iltana painiskelin huono äiti-roolin merkeissä. Jään aina keskiviikkoisin töistä suoraan toiseen työhöni pitämään lapsille jumppaa. Yleensä neiti saa isin kanssa olla niinä iltoina, mutta tällä viikolla miehen piti mennä talonyhtiön kokoukseen, joten neiti meni sitten naapuriin leikkimään kaverinsa kanssa. Ei siinä mitään, neidillä oli oikein mukava ilta, enkä millään meinannut häntä saada sieltä kotiin, kun viimein juoksu jalkaa riensin tyttöä hakemaan. Kotiin päästyämme kello olikin jo melkein 20:00, joten ei muuta kuin pikaiset iltatoimet ja neiti sänkyyn. (Tuntui niin pahalta, että en kunnolla ehtinyt höpötellä ja sylitellä neidin kanssa.) Menin sitten hänet peittelemään sänkyyn ja sanoin "hyvät yöt" ja "rakastan sinua", johon neiti sanoi "paljon". Todellakin paljon!! Enemmän kuin mitään..

Torstai-iltana lähdimme työkavereiden kanssa "Kerran viikossa"-ohjelman kuvauksiin. Oli mielenkiintoinen kokemus päästä seuraamaan paikan päälle, miten tv-lähetystä tehdään. Täytyy kyllä hattua nostaa suoraa lähetystä tekeville näyttelijöille, kun juoksentelevat lavaa edes takas kohtauksesta toiseen. 

Tänään vietimme miehen kanssa pitkästä aikaa koti-iltaa lautapelejä pelaillen. Kerrankin löytyi peli, jota tulemme toden näköisesti pelaamaan vielä toisenkin kerran, nimittäin Carcassonne. Pientä maanittelua sain tehdä, ennen kuin peli käynnistyi, mutta pelattuamme loppuun mies totesi, että "tämähän oli ihan hyvä peli". 

Huomenna olisi tarkoitus lähteä kiertelemään kirpputoria. Neidin tarvelista talven jälkeen on melkoinen, täytyy toivoa, että kiertely tuottaa tulosta.

Mukavaa viikonloppua!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti