perjantai 26. huhtikuuta 2013

Hölläilyä

Viikko hurahti taas ilman, että ehti kissaa sanoa. Tuntuu, että tekemistä on aivan kamalasti ja tää valon määräkin olevinaan nopeuttaa ajan juoksua. 

Keskiviikkona hyvästelin haikein mielin vetämistäni jumpparyhmistä, tosin vain hetkeksi. Syksyllä jatkan jälleen jumppien ohjaamista uusien lapsien kera. Vaikka tykkään hommasta aivan älyttömästi (ja palkaksi saadut ylimääräiset eurot ovat tervetulleita), on vapaat keskiviikkoillat myös houkuttelevia.

Eilen kävin neidin kanssa pyörimässä työpäivän jälkeen vähän kaupoilla. Neidille löysin vapuksi keijun siivet ja taikasauvan, aikaisemmin ostamani röyhelöhameen seuraksi. Kuljimme erään kenkäkaupan ohi ja pikasilmäyksellä huomasin siellä kenkät, jotka herättivät mielenkiintoni. Kengissä oli punainen hintalappu, joka alkoi ykkösellä. Enkä ollut uskoa silmiäni! Ettäkö kengät olisivat tarjouksessakin yli 100€?? Mutta ehei, kysessää oli 70% alennuksessa olevat popot, ja hintaa niille jäi 17,70!! Eihän sellaisia voinut jättää hyllylle lojumaan, varsinkaan kun mukanani oleva pieni makutuomari totesi kengät äidin jalassa nähtyään "hienot". Joten, poistuin kaupasta ihanat kengät rikkaampana.

Spirit Store

Viime viikolla näin ystäväni blogissa topin, jonka ehdottomasti halusin heti sen nähtyäni. Lähdin sitten soittelemaan ympäri pääkaupunkiseudun liikkeitä, josko olisin sen löytänyt. Missään ei oltu kuultukaan koko topista ja olin jo ihan luopua toivosta. Ehdin jo lähettää ystävälleni viestiä, joska hän voisi omasta kotikaupungistaan sen käydä minulle hommaamassa, kunnes tein hieman googlettamista. Ja löysin sen Boozt:ista! Pienellä riskillä sitten tilasin topin sieltä, ja toivoin parasta oikean koon suhteen. Eilen se ihanuus sitten tipahti postiluukusta, ja kyllä! Se oli livenä vieläkin ihanampi! Kuva ei täysin tee oikeutta, mutta kuitenkin.

Vila


Meillä oli tänään työpaikan kehittämispäivä. Päivä sujui yllättävän kivuttomasti ja päivän päätteeksi menimme syömään Il Faroon. Namskis, mitä herkkua!


Siikaa ja grillattua fenkolia oliiviöljykastikkeella
Jälkkäriä unohtamatta, minttu- ja sulkaajäätelöä


Loppupäivä vierähtikin Lapsimessuilla neidin, siskon ja kummipojan kanssa. Sieltä mukaan tarttui muutama uusi kirja, hups. Neidin kirjahylly pursuaa kirjoja, mutta toisaalta, lukeminen on hyväksi ;) 

Huomenna toivottavasti kauppa käy MLL:n kirpputorilla ja saa vähän kirjarahoja tienattua takaisin. Nyt saunan raikkaana sohvan nurkassa Voice of Finlandin finaalia ja lasi siideriä. Teimme saunassa oikein huolelliset hemmottelut. Sain lahjaksi saunahunajaa ja pitihän sitä tottakai kokeilla. Nyt olo on todella raukea ja hyvä. 

Ja lopuksi muuten, meillä nukuttiin viime yönä KOKO yö! Ilman ainuttakaan heräämistä. Toivottavasti ensi yö menee yhtä hyvin.

-H-

1 kommentti:

  1. Hei hyvä että sait topin ja ilmeisesti kokokin tärppäsi? ;) ja ihanat kengät!!

    VastaaPoista