keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa!

Jeij!! Hän on täällä taas! Neiti Kevät nimittäin. Mistä sen tiedän? Tiet on lakaistu hiekasta! Aivan mahtavaa! Ajattelin huomenna käydä kaupasta poistamassa itselleni uudet kevätkengät. Uusi kevättakkikin olisi ihana saada, ehkäpä käyn viikonlopun aikana hieman keltaisilla päivillä sitä kurkkimassa ;)

Meillä on töissä ollut meneillään hieman rankka vaihe, joka alku viikosta sitten kärjistyi huippuunsa. Raskain mielin veimme homman sitten päätökseen. Tänään tiimini sai sitten bossiltamme "kiitokseksi" hyvin hoidetusta työstä leffaliput. Tokihan teimme työtämme, mutta aika kiva se silti oli ajatuksena. Päätimmekin käyttää liput yhdessä, koska yhdessähän ne on ansaittukin. 

Sain maanantaina neidin päiväkodista kesälomakyselyn. Tunnollinen (ja innokas) äiti kun olen, halusin saada lapun pian palautettua, vaikka palautuspäivään oli reilusti aikaa. Eilen marssin sitten johtajan luokse ja varmistin vielä tulevan lomani. Ja kyllä, nämä tytöt lomailee juhannuksesta 6 viikkoa eteenpäin!! En millään malta odottaa kesää. Meinaan olla tänä kesänä ruskettuneempi kuin ikinä. Ja on ihanaa suunnitella miten kesäpäivät neidin kanssa viettää. Mies lomailee kanssamme heinäkuun ja silloin olisi tarkoituksena lähteä käymään ainakin Muumimaailmassa ja kenties myös Ti-Ti-nallen talossa. Neiti kun fanittaa molempia melko huolella. 

Huomenna pääsenkin ensimmäistä kertaa Perfect home-kutsuille. Toivottavasti en kovin innostu ostelemaan sieltä mitään. Etukäteen olen hieman kuvastoa tutkiskellut, ja pahalta näyttää. Nooo, onneksi palkka tulee kohta ;)

Mukavaa keskiviikkoa!

-H- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti