lauantai 20. huhtikuuta 2013

Voimaannuttava lauantai

Kyllä ystävät on maailman paras keksintö! Käytiin tosiaan heti aamusta koko perheen voimin ystäväni kanssa tukussa ostamassa kertakäyttöastioita ja servettejä tulevia häitä varten. Tukkureissun jälkeen lähetin pesueeni kotiin ja lähdin viettämään laatuaikaa tulevan morsion kanssa kahvittelun ja shoppailun merkeissä. Mikään ei ole parempaa terapiaa, kuin jutustelu tärkeän ihmisen kanssa ja pari uutta toppia ;) Saimme siinä samalla suunniteltua häitä ja parannettua maailmaa. Voi miten hyvä mieli siitä tulikaan!


New Yorker

New Yorker

Iltapäivä hurahtikin sitten tivolissa naapurin sedän ja tämän tyttären kanssa. Laitteita pienille ihmisille ei ollut mitenkään kovin mittavasti (jopa kolme), mutta suuren riemun he niistä kuitenkin saivat. Kahteen laitteista aikuinen "pääsi" lapsen siivellä, mutta kolmas, Rekkaralli, oli vain lapsille. Sinne sitten ystävykset, toinen kohta 2v. ja toinen reilu 3v., menivät kahdestaan. Ristiriitaisin tuntein katsoin heidän ajeluaan: siellä menee mun pieni, joka ei olekaan enää niin kovin pieni. Kohta neiti tulee ilmoittamaan, että "mutsi, heitä 20 egee". Huoh, mihin sillä ajalla on noin kova kiire. Noo, ehkä tuo ei nyt ihan ensi viikolla onneksi taida tapahtua ;)

Täytyy lopuksi vielä hehkuttaa hieman tuota eilistä VOF:ää. Ikinä en ole aikaisemmin äänestenyt ketään missään ohjelmassa, mutta eilen oli pakko näpytellä ääni. Nimittäin Antti Railiolle! Huh, mikä veto! Kylmät väreet meni pitkin ja poikin jätkän laulaessa. Taitaa olla aika vahva voittajaehdokas. Luulenkin, että ensi viikollakin joutuu yhden äänen laittamaan.

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti