perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ah viikonloppu!

Thank God is friday! Viikko on tuntunut jotenkin todella pitkältä ja todella rankalta. Voisi kuvitella, että kun töissä on vähän lapsia ja kaikki "pakollinen" puuha takana päin, niin päivätkin vaan soljuu ihanasti eteenpäin ja kaikki on leppoisaa. Bullshit sanon minä! Kaikkea muuta. Tuntuu, etten viikon aikana ole muuta tehnyt, kun komentanut, toiminut riitojen selvittäjänä ja ollut tosi tylsä aikuinen. Ei mene edes viittä minuuttia, kun joku tulee kantelemaan.. Milloin on löyty, milloin haukuttu, milloin muuten vaan ollut epäreilua. Huoh!! Kyllä alkaa näkyä pitkä toimintakausi niin lapsissa kuin aikuisissakin.

Tiistaina kävimme neidin kanssa ensimmäistä kertaa virallisesti rannalla. Pääsin töistä melko aikaisin iltapäivästä. Äkkiä kipitin Cittariin ostamaan vähän evästä sillä välin, kun isi haki neidin päiväkodista. Kotona pikaisesti tavarat kasaan ja rannalle. Olimme sunnuntaina käyneet vähän fiilistelemässä merivettä ja hiekkaa jalkojen alla ja neiti oli aivan kauhuissaan. Paljaat varpaat kippurassa istui hiekalla ja vaati päästä syliin. Vesi olikin aivan eri asia.. 

Rannalle päästessämme uimapuku neidille päälle ja järkyttävän houkuttelun jälkeen käsi kädessä onnistuimme pääsemään viltiltämme veteen. Ja voi sitä riemua! Tehtiin hiekkakakkuja, roiskutettiin vettä ja ihmeteltiin muita ihmisiä. Kaiken päälle viereiselle viltille tuli vielä neidin päiväkotikaveri. Kaverukset jatkoivat kakkupuuhia ja siinä vähän maisteltiin myös eväitä. Kumpikin oli sitä mieltä, että toisen eväät on ehdottomasti houkuttelevammat, joten tehtiin hieman vaihtokauppaa. Toivon mukaan viikonloppuna pääsisi taas rannalle.

Helteisen, melkein tuskaisen, kuumien päivien jälkeen tänään on ollut melkeimpä kylmä. Työkaverit nauroivat, kun aamupäivä ulkoilun aikana jouduin käydä lisäämässä vaatetta päälleni, kun iho kananlihalla ensin olin aikani kärvistellyt. 

Tänään meillä kävi mies esittelemässä imuria, korjaan kodinhoitojärjestelmää. Kyseessä oli todella tehokas (ja hintava) mööpeli, joka teki kyllä vaikutuksen. Ensin herra näytti miten paljon matoistamme lähtee hiekkaa yms. vielä senkin jälkeen, kun se ensin on vedetty meidän omalla imurilla. Voi luoja, että olin järkyttynyt! Joka kerta kun imuroin, istun polvillani matolla ja hinkkaan voimieni takaa mattoa, eikä se siltikään lähde puhtaaksi. Turhauttavaa.. Siinä vaiheessa, kun siirryimme makuuhuoneeseen ja imurikauppias näytti miten paljon sieltä tuli kaikkea ylimääräistä, olin jo aivan itkun partaalla! Apua! Ei lainkaan houkuttele hetken päästä mennä sänkyyn nukkumaan. Ikävä kyllä suurehkon hinnan vuoksi huippu hieno imuri jäi hankkimatta, mutta päätimme miehen kanssa, että uusi, joku toinen imuri on joka tapauksessa hankittava. Nyt vain tekemään vertailua.

Huomenna ajattelimme lähteä Töölönlahden rannassa olevaan lasten tapahtumaan, toivottavasti sää suosii.

Kävin muuten solmimassa jäsenyyden joulukuussa avattavaan Itiksen Satsiin. Syksyllä aion ottaa itseäni vihdoinkin niskasta kiinni ja ryhdistäytyä tämän kuntoilun kanssa.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti