maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tavallinen maanantai

Niin se viikko taas pärähti käyntiin. Töissäkin oli melko rauhallinen meininki, kun osa lapsosista aloitti viime viikolla kesäloman. Iltapäivä vierähtikin helteisissä merkeissä uima-altaiden reunalla lasten ilakointia katsellen. 

Kesä <3

En ymmärrä miksi kaikki valittaa tuota hellettä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että on ihanaa kun aurinko paistaa. Eikä ulkona tänäänkään ollut mitenkään tukalaa. Varjossakin oli melkein kylmä. Mieleeni muistuu aika lailla päivälleen kahden vuoden takaiset fiilikset, kun maha pystyssä tukevasti raskaana makoilin sohvalla tuuletinlampun alla ja odotin neiti saapuvaksi. Silloin oli todella tukalaa, jo ilmankin puolesta. Laskettuaika sen kuin paukkui yli ja vielä jokusen päivän saimme odotella uutta perheen jäsentämme. 

Tänään olemme tytön kanssa viettäneet iltaa keskenämme. Iltamme koostui musiikin kuuntelusta (Antti Tuiskua tottakai), piirtämisestä sekä palapeleistä. En tiedä onko mitään liikuttavampaa, kuin täyttä kurkkua "Rakkaus on" -biisiä hoilaava vaippasilleen heiluva pikku ihminen. Sain myös päivän parhaat naurut, kun piirtelimme paperille. Ensin piti piirtää pikku neidin käsi. No äitihän piirsi. Sitten piti piirtää äidin käsi, neiti piirsi. Hetken päästä pikku taiteilija totesi, että nyt piirretään pää, ja laittoi päänsä paperiin ja alkoi liidulla hosumaan sinne ja tänne. Eihän siinä voinut muuta kuin nauraa.Neidin mentyä nukkumaan päätin piristää itseäni ja tein kotimanikyyrin.
Ostin muuten viikonloppuna pitkästä aikaa Mövenpick suklaajäätelöä. Varmaankin valehtelematta 15 vuotta (ellei enemmänkin) sitten olen viimeksi kyseistä herkkua syönyt ja ajattelin hieman hemmotella itseäni. Ja pettymyshän se oli! Maku ei ollut lainkaan samanlainen kuin lapsuudessa ja ihanat sormenpään kokoiset suklaapalatkin oli pelkkää haavetta. Voi taas hyvällä omalla tunnolla sanoa, ettei mikään ole niinkuin ennen. Huomenna ajattelin suunnata Itikseen metsästämään itselleni maksimekkoa, toivottavasti etsintä tuottaa tulosta.

Kesäistä viikon alkua!

-H-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti