perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pakkailua ja roadtrippiä

Pika postaukset ennen kuin perheemme pakkaa viimeiset tavarat autoon ja käynnistää loma roadtripin.

Eilinen päivä hurahti Korkeasaaressa. Olimme siskon kanssa sopineet treffit puoli kymmeneksi. Siitä muksut autoon, vähän kaupasta eväitä ja sitten menoksi. Kaupan pihassa punnitsimme hetken mennäkö vai eikö mennä, kun vettä alkoi ripsimään. Päätimme kuitenkin lähteä, kodin kautta vielä vaunun sadesuoja mukaan ja mars matkaan. Korkeasaaren lipunmyynnistä mukaan tarttui vielä äideille kertakäyttösadetakit ja niin päästiin viimeinkin kiertämään. Pikku sateesta johtuen eläimet tuntui olevan todella aktiivisella tuulella. Kissalaaksossa emme taaskaan nähneet kuin muutaman karvaisen takapuolen, mutta viimeisellä häkillä saimme ihastella ympäriinsä tepastelevaa lumileopardia. Voi että se on kyllä kaunis luontokappale. Ahmakin piti melkoista meininkiä yllä omassa loossissaan. Mutta kaikkein parasta antia lasten mielestä olivat karhut sekä apinat. Neiti puhui apinoista jo pitkän aikaan ennen kuin pääsimme lähellekään apinalinnaa. Apinoita ihastellessa muksut mutustivat vähän evästä, jotta jaksoivat loppumatkan taapertaa/istua kyydissä. Riikinkukko-urootkin ihastuttivat meitä avonaisilla pyrstöillään. En muista koska viimeksi olisin kyseistä näkyä nähnyt.


Korkeasaaressa oli myöskin esillä taas Art meets sand-hiekkaveistokset. Oli kyllä upeita luomuksia, sai vain ihastella ja ihmetellä, miten joku moisia osaa tehdä. Hyvä kun itse saan hiekkalaatikolla täydellisen ämpärikakun aikaiseksi. Neidin ensimmäinen kommentti veistokset nähdessään oli "missä minun ämpäri?" 


Korkeasaari retken jälkeen pääsin viettämään laatuaikaa rakkaan ystävän kanssa ihan kahden kesken. Etsimme Itiksessä ystävälle häihin kenkiä, kävimme syömässä ja paransimme maailmaa. Helpotti kummasti, kun sai purkaa kohtalotoverille sydäntään vieroitukseen liittyen ja muutenkin pienen ihmisen uhman tuomia tuntemuksia. Ystävät ovat kyllä sellaisia aarteita <3

Lopuksi täytyy vielä hehkuttaa viime yötä. Neiti nimittäin nukkui koko yön ilman huutoa! Aamuyöllä kuului jotain pientä narinaa, mutta ajattelin etten mene sinne ellei meteli kovene, ja sehän ei koventunut! Itse heräilin aamulla siinä kahdeksan aikaan ja ihmettelin, kun automaattinen herätyskello ei vielä ollut toiminut. Neiti sitten nukku posotti vähän yli yhdeksään. Jospa se vaikein olisi nyt takana päin?

Kohta puoliin tosiaan starttaamme ja suuntaamme Ikaallisiin moikkaamaan nalleja. Siitä jatkamme matkaa kohti Seinäjokea -> ystäviä, grillausta, chillausta. Huomenna olisi tarkoitus päästä lopulliseen määränpäähän Keski-Pohjanmaalle mummolaan. 

Näillä fiiliksillä, hyvää viikonloppu kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti