sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Lomaa kohden

Mukava viikonloppu hyvässä seurassa taas. Tosin joku flunssan poikanen yrittää nostaa päätään. Yleensä olen aika päiväunivastainen, mutta tänään oli pakko antaa hetkeksi periksi neidin nukkuessa ja kellahtaa itsekkin sohvalle. Silmätkin on tuntunut tosi omituisilta, liekö jotain allergiaa.

Eilen menimme tosiaan sinne Töölönlahden lasten tapahtumaan. Mukana oli naapurimme/kaverimme kera tyttärensä sekä sisko poikansa. Paikan päälle saapuessamme huomasimme joka puolella eri näköisiä kylttejä. Tarkemmin katsottuamme totesimme tulleemme hyvinkin uskonnolliseen tapahtumaan. Kylteissä ylistettiin erinäisin lausein yläkerran ukkelia, mutta toki niissä nostettiin esille myös lapsia ja muita perheen elämään liittyviä tärkeitä asioita.Totta ;)
Emme antaneet uskontopuolen häiritä, ja siirryimme tutkimaan mitä kaikkea tilaisuudessa oli tarjolla. Neiti kävi isin kanssa vähän heittämässä (lue: pudottamassa) renkaita tappeihin heittopelissä ja sai jopa elämänsä ensimmäisen kasvomaalauksen käteensä. Vaikkakin hetken päästä väriä oli myös kasvoissa, kun nenää piti kämmenselällä vähän hieraista.


Eilen illalla kaveri pariskunta saapui luoksemme saunomaan ja iltaa viettämään. Neiti oli aivan täpinöissään, kun sai ennen aikaisen syntymäpäivä lahjan. Miesten ollessa saunassa, paransimme naisten kesken maailmaa. Saunottuaan tarpeeksi miehet liittyivät seuraamme ja aloimme pelaamaan Aliasta. Olimme pitkästä aikaa mieheni kanssa joukkue ja ihmeen kaupalla jopa voitimme! On tosiaan erittäin harvinaista että pelaamme keskenämme samalla puolella, yleensä siitä ei synny muuta kuin vuosisadan kiista, koska tuntuu ettei ajatuksemme kohtaa ollenkaan. Mutta eilen kumpikin (lue: mies) loisti ja voitto irtosi. Heh :)

Neidin syntymäpäivälahja

Tänä aamuna kävimme vähän leikkipuistoilemassa. Kotimatkalla mies tokaisi, että katsos neiti kun nokkonenkin kukkii noin kauniisti. Hetken siinä ihmettelin ja totesin, että onhan tuo ruskea kukka kyllä todella kaunis. Seuraavat hetket kuluikin pienellä väittelyllä, kun mies kiven kovaa väitti, että osoittamansa kasvi on kukkiva nokkonen. Jota se ei todella ollut. Ei meinannut vielä siinäkään vaiheessa uskoa olevansa väärässä, kun nappasin valenokkosesta lehden käteeni ja hieroin sillä ensin omaa ja sitten miehen kättä. Kerroinpas siinä samalla, että kun kukan nappaa kasvista irti ja imaisee, siitä tulee mettä. Näin pääsi kaupunkilaistyttö näyttämään maalaispojalle mistä kana pissii ^_^ Kyllä äiti tietää. Mikäli joku muuten tietää mikä tuo kyseinen valenokkonen on nimeltään, niin laittakaahan kommenttia tulemaan.

Nokkonen

Valenokkonen

Tokihan viikonloppuun mahtui myös hieman shoppailua. Neidille lähdimme sukkia ostamaan, kun mies keksi, että hän tarvitsee ehdottomasti uudet kesähousut. Miehen sovittaessa housuja, ehdin itsekkin tehdä kartoitusta tarjonnasta ja innostuin kokeilemaan päähäni lippistä. Mieheenkin iski kassalla jokin ihmeellinen häiriö, ja hän sen tarjoutui maksamaan. Tokihan se piti siis poistaa. Ostin itselleni myös uudet flipflopit, töihin kun olen edelliset vienyt.

Lippis / H&M
Aika blingbling ;)

Flipflopit / New Yorker
Lopuksi vähän kesän fiilistelykuvia..

Enää 9 työpäivää ja sitten kauan kaivattu 6 VIIKON loma! Sitä odotellessa.

Mukavaa viikkoa!

-H-


2 kommenttia:

  1. Moikkaus :)

    Vaikuttaa ihanilta kesäpäiviltä. Tuo valenokkonen on valkopeippi. Itse olen lapsena nautiskellut kirjopillikkeen mettä samalla tavalla kuin te tuon valkopeipin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksesta, mukava saada sillekin oikein nimi :)

    VastaaPoista