perjantai 14. kesäkuuta 2013

Juhlahumua

Voi aurinko! Missä olet? Koko viikon ollut niin kylmää ja syksyistä, etten kestä! Tuntuu, että hyvin alkanut ruskettuminenkin alkaa häviämään. 

En edes muista koska olen viimeksi kotona jaksanut tehdä yhtään mitään. Hädin tuskin neidin saan nukkumaan ja itse jo väsähdän. En tiedä onko se tuo viime viikkoinen helle joka verottaa vai mikä, mutta kurjalta on tuntunut, kun neiti puhtia täynnä tanssii olohuoneen lattiaa ympäri ja pyytää tanssimaan. Eilen töiden jälkeen minuun sitten iski jokin ihme energia piikki. Otin ja pesin ikkunat ja kylpyhuonekin sai osansa siivousvimmasta. Okei, ehkä vähän siihen vaikuttivat tulevan viikon lopun juhlat, mutta olisihan ne ikkunat ehtinyt pestä vaikka kesälomalla. Mutta niin ne vain tuli pestyä, ja kyllä tuli hyvä mieli. Koko koti sai uuden ilmeen pelkästään puhtaiden ikkunoiden ansiosta. Pikkuisen kyllä kuumotti keikkua ikkunalaudalla ja hinkata laseja puhtaaksi. Vaikka asummekin vain kolmannessa kerroksessa, niin kyllä hirvitti. Huih!

Tänään olemmekin perheen kesken viettäneet neidin 2-vuotis syntymäpäiviä. Neiti fanittaa kovasti Mimmejä ja Ti-Ti-nallea. Olinkin aikaisemmin keväällä laittanut kyseisille idoleille postia tulevista synttäreistä ja niin kummaltakin tuli postia. Aamulla ensin avattiin Mimmien posti, ja neiti oli aivan täpinöissään, kun kortissa luki hänen nimi ja onnittelut päälle. Ja oli siellä tarrojakin. Nallepostia avatessa ei neiti meinannut enää housuissaan, tai oikeastaan vaipassaan, pysyä kun jännitys oli niin kova. Kortti sieltäkin löytyi ja kaiken kruunasi pieni nalleavaimenperä. Voi pienen ihmisen riemua.

Aamutoimien jälkeen lähdettiin sitten suuntaamaan kohti päiväkotia. Neiti ylpeänä istui rattaiden kyydissä Muumi-keksit kainalossa. Oli jo pari päivää päiväkodissa puhunutt kekseistä. Pitihän ne sinne sitten viedä :) 

Kotona odottekin sitten lahjaksi minulta ja isiltä safari-duplopaketti. Taas kipitti pikku jalat paikallaan riemusta, kun legopusseja avattiin. "Kiiiitooooss" kuului pienestä hymysuusta ja äiti oli pakahtua onnesta. 

Huomenna tosiaan juhlimme lähipiirin kanssa neidin syntymäpäiviä ja sunnuntaina menemme serkkupojan juhliin. Eli juhliessa hujahtaa tämä viikonloppu.

Hyvää viikonloppua kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti