tiistai 14. toukokuuta 2013

Sisustuskärpänen

Tänään on tämä rouva saanut taas tyydytystä ikuiseen sisustusvimmaansa. Pääsin töistä jo hyvissä ajoin ja hain neidin päiväkodista. Auringosta inspiroituneena kävelimme päiväkodilta K-Rautaan ostamaan vihdoinkin niitä kiinnitysvälineitä avainkaappia varten. Koska rautakaupan vieressä on muutama huonekaluliike, päätin käydä kurkkaamassa josko sieltä löytyisi parvekkeelle istuintyynyt. Ja löytyihän ne, ja olivat vielä tarjouksessakin. Siinä sitten neidin kanssa yhteistuumin valitsimme parhaimman väriset ja tyytyväisenä marssin kassalle. Ennen maksamaan pääsemistä ehdin jo löytää keittiöön kellon ja neidillekin oman parveketuolin. Niihin tosin jouduin odottamaan miehen suostumusta (lue: kuljetusta), joten palasimme illemmalla ruokakauppareissun yhteydessä ne poistamaan. Tuoli ei täysin sovi parvekkeen sisustukseen, mutta haitanneeko tuo mitään
Sain kiinnitettyä tosiaan myös sen avainkaapin sekä keittiöön taulun, jonka jo hetki sitten olen ostanut. 

Lähdimme aamulla työn puolesta kevätretkelle Uutelaan. Lisää tällaisia päiviä, menin töihin, melkein heti lähdettiin retkelle ja lähes koko työpäivä hurahtikin ulkoillessa. Kiersimme luontopolkua, tutkimme luontoa ja nautimme piknik-eväät merenrannalla. Ilma oli todella kaunis, rannalla syödessä tosin meinasi tulla "vähän" kylmä vienon merituulen puhaltaessa. Mikäli viikonloppuna on kaunis ilma, ajattelin, että voisimme pesueeni kanssa pakata eväät reppuun ja lähteä hieman ulkoilemaan ja luontopolkua taapertamaan.

Ei kovin selvästi taida näkyä, mutta kuvassa keskellä luikertelee  kammotus nimeltä Kyykäärme. Kyseisen "ystävän" saisi hävittää koko planeetalta!

Nuijapäätkin olivat jo "kuoriutuneet"

Lopuksi vielä kuva syntymä-/äitienpäivälahjastani. Olen jo pitkään halunnut medaljonkia. Olisin ehdottomasti halunnut Kalevalan Isän tyttö korun, mutta kuinka ollakaan sitä ei saa enää mistään. Joten "jouduin" tyytymään tähän:BTW, tekstiä kirjoittaessani kello otti ja tipahti seinältä, ei Command-kiinnityspalat pystynyt pitämään kelloa paikallaan. F*ck.. Täytynee keksiä jotain muuta.

Sweet dreams!

-H-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti