keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Viikon keskellä

Aurinkoista iltaa!

Mä en voi olla (taas) hehkuttamatta tätä kesää ja tota aurinkoa!! Luonto alkaa olemaan kauneimmillaan, joka paikka kukkii. Käytiin eilen metsäretkellä ja pitihän siinä sivussa napata pari kuvaa kauniista kukkasista. Ensimmäinen kukkasista on kaiketi Metsätähti, mutta mikäli joku tietää tämän toisen yksilön nimen, niin vinkatkaa ihmeessä.
Lauantainen siivouspäivän kirppis ei ollut mikään suuri menestys. Kauppa ei mainostamisesta huolimatta juurikaan käynyt, eikä ilmakaan ollut meidän puolella. Valitsemamme myyntipaikka oli niin tuulinen, että telineet kaatuili ja vaatteet lentelivät ympäri aukiota. Kirppistelyn päätteeksi päätimme avata naapureiden kanssa grillikauden oikein kunnolla ja kannoimme talon yhtiömme pallogrillin talven jälkeen ensimmäisen kerran ulos. Neiti piirteli kaverinsa kanssa katuliiduilla maahan ruokien kypsyessä ja kaiken kruunasi korista löytyneet pillimehut. Ei ollut neitien riemulla rajaa. Eikä vanhempienkaan tosin. On tuo grillailu hyvässä seurassa vaan niin mukavaa.

Olemme neidille "opettaneet", että erilaisissa kylteissä julkisilla paikoilla lukee esim. "parkkipaikalla pidettävä äitiä tai isiä kädestä kiinni" jne. Tänään olimme leikkipuistossa leikkimässä ja neiti kuuli jonkun lapsen kiukuttelevan rattaissa. Neuvokkaana tyttönä hän osoitti kylttiä ja sanoi "kyydissä ei saa itkeä". Eli on mennyt oppi perille ;)

Kääks! Kahden keskiset treffit mieheni kanssa lähestyy kovaa vauhtia. Odotan tulevaa Tavastian keikkaa innolla, mutta myös pienellä ahdistuksella. Tarkoituksena olisi perjantaina mennä vanhempieni mökille ja lauantaina sitten lähteä miehen kanssa sieltä ja neiti jää mummin ja ukin luo hoitoon. Olen varma, että tytöllä ei ole mitään hätää. Lähinnä olen huolissani omasta pärjäämisestä. Mutta täytyy myöntää, että odotan myös hieman sitä sunnuntai aamua, kun saa nukkua kenties hieman normaalia pidempään. Ja koko yön! Vaikkakin viime aikoina neiti on muutenkin nukkunut yönsä lähes heräämättä mikä on ollut oikein tervetullut muutos. 

Lopuksi vielä hieman pihan kukkaloistoa.-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti