sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Sunnuntai terkut

Ding dong vaan, eipä mennyt pelit eikä viisut niinkuin Strömsössä. Viisut olikin aika odotettavissa, mutta kyllä luotto MM-kultaan oli aika korkealla. En tykännyt Suomen euroviisukappaleesta lainkaan, lähinnä koko show vaikutti yhdeltä suurelta vitsiltä. En myöskään ymmärtänyt miksi Tanska oli niin suuri ennakkosuosikki ja loppuviimein myös voittaja.. Sen sijaan fanitin kovasti etenkin Italiaa ja Maltaa. Myös Espanja, Unkari ja Ukraina saivat yhden hengen kotiyleisöltä aplodit. 

Eilen saimme extemporee mahdollisuuden lähteä katsomaan Kansallisbaletin ilmaistapahtumaa Hartwall Areenalle. Punnitsin hetken tartunko tilaisuuteen, koska Suomen peli oli käynnissä. Ensimmäisen erän jälkeen päätimme miehen ja neidin kanssa lähteä. Ja hyvä niin! Tapahtuma oli HUIKEA! Näimme otteita mm. Prinsessa Ruususesta, Joutsenlammesta sekä Lumikuningattaresta. Viimeisenä mainittuun minulla ja siskolla on liput jääkaapin ovessa odottamassa. Näkemäni pienen pätkän perusteella en millään malttaisi odottaa joulukuuhun, että pääsen näkemään sen kokonaisuudessa. Neitikin ylitti kaikki odotukset jaksaessaan katsoa koko tilaisuuden.

Tänään kävimme katsomassa läheisessä japanilaistyylisessä puutarha kukkivia Kirsikkapuita. Puutarha on niin kaunis. Käymme siellä pesueeni kanssa tasaisin väliajoin ja aina ihmettelemme, miten paikka pysyy niin siistinä ja hyvä kuntoisena. Ja ah, miten kauniita ne Kirsikkapuut onkaan. Harmi vain, kun niiden kauneudesta saa nauttia niin pienen hetken.Huh muuten mikä ukonilma (ainakin) täällä päin oli eilen illalla. Onneksi asumme kerrostalossa, joten järkyttävä pelkoni ei ottanut täysin valtaa. Ja onneksi tuli myös ne viisut. Sain "tekosyyn" pysytellä hereillä kunnes salamointi loppui. Rakastan kesää, mutta inhoan ukonilmaa. Varsinkin mökeissä ja muissa vastaavissa ei-turvallisissa rakennuksissa. Kauhulla odotan niitä päiviä, kun ukkosmyrsky sattuu tulemaan siihen aikaan, kun neiti on hereillä. Pikku ihmisen takia pitäisi koittaa pitää itsensä kasassa, mutta saa nähdä mitä siitä tulee. Kääk! 

Nyt ei muuta kuin kohti uutta viikkoa sekä työpaikan kevätjuhlia. Kevätjuhlien jälkeen voi viimeinkin huokaista helpoituksesta ja vain hölläillä lasten kanssa. Toivomme siis hyviä ulkoilu ilmoja, suunnitelmissa on olla tänä kesänä ruskettuneempi kuin ikinä ;)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti