torstai 23. toukokuuta 2013

ToRsTai

Sataa, sataa ropisee.. Missä on se ihana aurinko? Ja lämpö? Alku viikko oli niin lämmin ja ihana. Työpäivän aikana sai nautiskella auringosta ja iltapäivälläkin vielä mentiin pihalle touhuilemaan. Käytiinpäs jopa eräällä goflkerholla syömässä jäätelöt maanantai-iltana. Tule jo kesäloma!

Kesän ensimmäinen ulkoilma jäätelö
Eilen tapasin kaupungilla pari tyttöä, joiden kanssa olemme suunnittelemassa polttareita ystävällemme. Vaikka sade pikkuisen laimensi tunnelmia ja työpäivän jälkeen olisi ollut ihana mennä suoraan kotiin, oli ilta kuitenkin antoisa. Suunnitelmat saatiin hyvään käyntiin ja oma aika kodin ulkopuolella on aina tervetullutta. Palatessani kotiin keskustasta sadekaan ei enää haitannut, vaan napit korvilla sateenvarjon kanssa kävellessä meinasi päästä jopa pieni laulu. Sain kuitenkin hillityksi itseni ;) Ennen kuin pääsin kotiovelle, eksyin New Yorkeriin ja mukaan tarttui uudet, herkullisen väriset korkkarit, jotka pääsivätkin jalkaan tämän päiväisiin kevätjuhliin.

Kuvasta ei käy ilmi, mutta kengät ovat siis mintun vihreät
Korkkarit/ New Yorker

Tänään tosiaan olivat päiväkotini kevätjuhlat. Lapset osasivat esityksensä ja ohjelma sai kovasti kiitosta vanhemmilta. Eskareiden saadessa todistuksiaan, mieleni valtasi suuri onnen tunne, mutta myös tietynlainen haikeus. Osa lapsista on ollut hoidokeitani useamman vuoden (äitiysloma pois lukien). Tuntuu hurjalta miten se aika vain rientää. Lapset kasvaa ja vanhenee, mutta itsessänihän ei tietenkään tapahdu mitään muutosta ;) Suvivirttä hoilatessamme piti totta kai ne muutama kyynelkin tirauttaa. Nyt kun kaikki "pakollinen" on saatu alta pois, voimme ottaa rennosti ja vain hengailla. 

Kevätjuhlista parvekkeemme sai kauan kaivatun kukkasen

Huomenna olisikin taas perjantai. Viikonloppumme sisältyy toivottavasti hyvin sujuvasta pihakirppiksestä lauantaina ja sunnuntaina suuntaamme Maailma kylässä-festareille. Tilaamme siis aurinkoisia päiviä.

Sateista torstai-iltaa!

-H-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti