tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevättä kohden(ko)

Ihana aurinko!! Enää ei niin kamalasti harmita, että emme ole Italian ilmastossa. Muutamana päivänä aurinko paistanut niin ihanasti (ja lämpimästi), että kevään tuntua alkaa todella olemaan ilmassa. Ja kohta saan alkaa nauttimaan auringosta ihan täysillä, sillä kasvoihottumaani (lue: akneen) määrätty lääkekuuri loppuu ensi viikolla ja sen kanssa kun ei ole saanut auringossa kovin paljon oleskella. Rintakehäni onnistuin Italian reissulla käräyttämään, kun en malttanut ihan täysin kököttää varjossa. Tokihan siitä varoitettiin, että altistaa valoyliherkkyydelle.. Mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Kuuri on kyllä ehdottomasti ollut hyödyksi, muutaman viikon itsetunto ollut sen verran korkealla, että olen töihinkin jopa mennyt ilman meikin hiventä. Toki vähän ripsiväriä pitää sipaista, mutta muuten en ole käyttänyt mitään. Teini-iästä lähtien enemmän ja vähemmän aknesta kärsineenä, se on paljon se.

Koin tänään niin suurta riemua hakiessani tyttöä päiväkodista. Tähän asti on ollut aivan sama mihin aikaan menee hakemaan ja miten paljon maanittelee, päiväkodilta ei lähdetä ilman huutoa ja varsinkaan ilman tuttia! Ja tänään lähdimme ilman molempia!! JEE! Iltamme sujui muutenkin niin todella hyvin. nukkumaan menoa lukuunottamatta. Miehen iltakoulut on viimeinkin (näiltä osin) ohi, ja olimme koko perhe kotona. Oli ihanaa laittaa rauhassa neidille iltapalaa, isin tehdessä iltahommia tytön kanssa. Ja selvisimme koko illan ilman raivareita ja uhmaamista. 

Mutta se nukkumaan meno ja nukkuminen ylipäätään.. Varmaan toistakymmentä kertaa sai jompikumpi meistä mennä laittamaan typykän takaisin sänkyyn. Hetken istahdettuani ajattelin jo, että nytkö, niin eikös sieltä kontata kurkkimaan nurkan takaa "missä äiti on?" Huoh. Loppu viimein sänky hiljeni kolmen eri Ti-Ti nallen, koiran ja nuken kera. 

Muutettuaan isojen tyttöjen sänkyyn n. puoli vuotta (?) sitten, neiti on nukkunut yhteensä ehkä 15 kokonaista yötä. Yöheräämisiä on enemmän ja vähemmän ja tämä alkaa pikku hiljaa tuntumaan. Vauva-ajasta lähtien neiti on nukkunut aina todella hyvin ja nyt sitten ei enää. Viime viikolla, kun olimme lomalla, nukkui yöt hyvin heräämättä ja heti kotiin palattuamme heräilyt alkoi. Alkaa pikku hiljaa konstit (ja huumori) olemaan vähissä. Ehkä tämä tästä helpottaa.. Viimeistään, kun neiti muuttaa kotoa pois ;)

Huomenna viikko olisikin taas puoli välissä. En käsitä minne tämä aika häviää. Kohta se onkin vappu ja sitten hetki enää juhannukseen, josta näillä näkymin alkaa meidän 6 viikon kesäloma! Whii!!

Aurinkoisia kevät päiviä!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti