tiistai 12. maaliskuuta 2013

Taidetta

Tulipas sitten sivistettyä itseään Ateneumissa. Ja se taulu! Wow, se oli mieletön! En tiennyt, että se olisi niinkin iso. Ja katsoinkin sitä ihan eri näkökulmasta siinä taulun edessä istuessani. Seurueeni pohti kovasti, mikä enkeliä on haavoittanut ja minne pojat ovat sitä kuljettamassa..  Toki näyttelystä löytyi muitakin tauluja, jotka mieleen jäivät. 

Neidilläni on menossa aivan jäätävä rajojen kokeilu/ uhma kausi. Illan aikana raivosi erinäisistä asioista valehtelematta toistakymmentä kertaa, ja yhteinen iltamme kesti siis huimat pari tuntia. Meillä ei niinkään huudeta "entaho" tai "minäitse". Meillä se on "eioopakko". Ja tämä on lähtenyt liikkeelle siis ruokapöydästä, jossa sanon, että ei ole pakko syödä enempää, jos ei maistu. Neiti leikkii legoilla "eioopakko", kuuntelee musiikkia "eioopakko" jne.. Ja minä kun ehdin eilen illalla miehelle jo hehkuttaa, että voi miten mukavasti päivä meni :D 

Kaipa tässä itse kukin on loman tarpeessa. Nyt näyttää siltä, että meidän ensi viikon leffat sekä kaikki muukin on korvautumassa jollakin mielettömällä, mutta siitä sitten lisää, kun asiat varmistuu ;)

Näillä tunnelmilla kohti viikon puoliväliä, ja tämän viikon toiseksi viimeistä työpäivää.

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti