maanantai 11. maaliskuuta 2013

Maanantai kuulumisia

Niin se uusi viikko taas käynnistyi, onneksi aurinkoisissa merkeissä. Eiliset jumppasuunnitelmat kariutui alkavaan flunssaan ja yllätys vieraisiin. Siitäpä saatiinkin mitä mainioin syy laittaa pöytä koreaksi:

Olen pitkän tauon jälkeen innostunut taas kirjojen lukemisesta. Niinä iltoina, kun en päivän tohinan jälkeen ole liika väsynyt, kömmin sänkyyn kirjan kanssa. Tällä hetkellä lopuillaan on Kathryn Stockett:in kirjoittama "Piiat". Kirja, joka mielestäni paranee loppua kohden. Yöpöydällä odottelee myös jo syntymäpäivälahjaksi saatu Nälkäpelin (Suzanne Collins) viimeinen kirja. Aikaisemmat kirjat ovat olleet niin koukuttavia, että on melkein kannesta kanteen ne täytynyt lukea. 

Tämä viikko onkin meidän osalta neljä päiväinen, perjantaina alkaa loma. Ollaan koko perhe ensi viikko yhdessä lomalla, vaikkakin viedään neiti maanantaiksi päiväkotiin. Saa vanhemmat vähän kahden keskeistä aikaa, viimeksi ollaankin oltu kahdestaan kodin ulkopuolella.. hmm.. heinäkuussa. Että ehkäpä olemme sen ansainneet. Ajateltiin, että käytäisiin ainakin elokuvissa, ja mahdollisesti jos aika antaa myöden, syömässä.

Seuraavat kolme päivää kuluu työn puolesta Ateneumissa, korkea aika käydä sielläkin ensimmäistä kertaa elämässään itseään sivistämässä ;) Odotan innolla lempitauluni, Hugo Simbergin Haavoittunut enkeli, näkemistä.

Mukavaa viikkoa!

-H-


1 kommentti:

  1. Kiva seurailla teidän menoa täältä käsin. Tästä se kirjoittelu alkaa! ;)

    VastaaPoista