keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lomasuunnitelmia

Suunnitelmat selkiytyivät ja varmistuivat. Meidän perhe suuntaa lauantaina Italiaan viikoksi! Milanoon sekä Piemonteen! Ikinä en ole Italiassa käynyt ja muutenkin olen matkustellut todella vähän. Aikaisemmin en ole siihen tuntenut kovin suurta tarvettakaan, mutta lapsen syntymän jälkeen matkakuume on oireillut enemmän ja vähemmän. Haluan, että neiti saa kokemuksia ja näkee maailmaa. Ennen joulua olimme viikon Barcelonassa, ja se oli aivan ihana matka. Paljon näimme ja koimme, mutta paljon jäi myös seuraavaan kertaan.

Ihanaa saada pieni irtiotto arkeen, sekä tähän sata vuotta kestäneeseen talveen. En muista, että olisin ikinä ollut iltaisin näin väsynyt, kuin nyt olen ollut. Hyvä, kun neidin saa sänkyyn laitettua. Eikä asiaa helpota ollenkaan nämä alati vaihtelevat säätilat: ensin paistaa aurinko, seuraavassa hetkessä taivaalta sataa käsipyyhkeitä. 

Milanossa on tällä hetkellä 8-10 astetta lämmintä. Tuntuu, että siitä on ikuisuus, kun Suomessa on moisesta lämpötilasta saanut nauttia. Miten sitä osaa pukeutuakaan moisen mukaisesti?

Perhoset vatsanpohjassa lennellen koitan päästä viikon loppuun!

-H-

2 kommenttia:

  1. Hei mikäs extempore-reissu teille oikein tuli? ;) mukavaa lomaa ja matkaa!

    VastaaPoista
  2. Tällanen alle viikon varoitusajalla ilmestynyt pikku trippi ;) Jos sääkin, niin kyl määkin. Ihanaa lomaa myös teille <3

    VastaaPoista