torstai 28. maaliskuuta 2013

(Kiiras)torstai tunnelmia

Tänä aamuna oli ihana herätä. Okei, myönnetään. Eihän tuo herääminen klo 6:00 ikinä mitään herkkua ole, mutta.. Nukuttuaan yönsä yhdellä ainoalla heräämisellä, se tuntuu melko mukavalta. Neiti otti ja nukkui klo 4 asti yhtä kyytiä ja heräsi tuttia itkemään. Ei muuta, kuin tutti suuhun ja uni jatkui. Kiitos!! Meillä on tähän asti tytön huoneessa palanut valo himmeänä koko yön. Kokeiltuamme (lähes) kaiken mahdollisen sängyn vuoraamisesta turvalliseksi pesäksi lähtien, ajateltiin kokeilla jättää lamppu kokonaan sytyttämättä. Perhana mä sanon, jos kaikki on siitä lampusta ollut kiinni niin..

Käytiin pääsiäisen kunniaksi hankkimassa tytölle yllätysmuna, johon kana käy yön aikana munimassa jotain pientä. Oman lapsen myötä kaikki juhlat saavat ihan uuden merkityksen, kun pääsee tekemään pieniä "taikoja". Rairuohot jäi tänä vuonna meiltä kasvattamatta. Ensinnäkin siksi, että extempore loma tuli suunnitelmiin ja toiseksi siksi, että aikaisempina vuosina, kun olen itsekseni istutukset laittanut kasvamaan, ruohot on ollut kahden käden sormilla laskettavissa. Ehkäpä ensi vuonna ostan jotain super-siemeniä, mistä kasvaa sellainen niitty, että oksat pois ja pala latvaa. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus mennä myös Kasvitieteelliseen puutarhaan pikku tipuja katsomaan. Siitähän voisi tehdä vaikka meidän perheen pääsiäisperinteen.


Onneksi neidin päiväkoti hoiti pääsiäiskoristelumme, melko liikuttavaa <3


Huomenna tää mami pääsee vaihtamaan vapaalle. Tiedossa olisi rakkaan ystävän syntymäpäivien viettoa syöden ja mahdollisesti vähän myös juoden. Meille on pöytä varattuna Amarillosta ja siitähän se ilta hyvän ruuan ja seuran kera käynnistyy oikein mukavasti. Toivottavasti ensi yö menee yhtä hyvin kuin edellinen niin jaksaa laittaa jalalla koreasti aamuun asti ;) 

Rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti